Home » Nieuws

Corona ontbloot de waanzin van fast-fashion

Steeds meer collecties. Uitverkoop. Verspilling. De mode-industrie is ontspoord. De Covid-19-pandemie heeft de ontsporing van de afgelopen jaren versneld. Deze ontsporing benadrukt de voordelen van natuurlijke duurzame materialen zoals pels.

Categorie: 

HIB-label door UNIZO toegekend aan onze webshop

Het UNIZO Handmade in Belgium label is een authenticiteitslabel. Het label biedt een garantie op de authenticiteit van het maakproces van het ambachtelijke product. Het label wordt toegekend na controle door UNIZO.

Categorie: 

High fashion verlaat de streatwear-look

Je suis couturier” stond op de uitnodiging van Dior. In één zin maakte Dior, die vorig jaar nog volop streetwear presenteerde, duidelijk dat de streetwear-hype voorbij is.

Categorie: 

Karl Lagerfeld: trendsetter en workaholic

De afgelopen maand januari was Karl Lagerfeld voor het eerst in 36 jaar niet aanwezig op de modeshow van het modehuis Chanel. Hij was te moe om acte de présence te geven. Een slecht voorteken want Karl Lagerfeld bleef alleen weg als het echt niet anders kon.

Categorie: 

Namaaktroep is plastieksoep

Men vraagt aan iedereen om meer milieubewust te leven tegen de opwarming van de aarde maar sommige stellen dat nepbont stilaan de nieuwe norm wordt? Waar zit de logica?

Pagina's